Koshary Op Egyptische Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de linzen in een pan en schenk er voldoende kokend water bij. Breng het water weer aan de kook, doe het deksel op de pan en laat de linzen 30 tot 50 minuten koken, afhankelijk van hun grootte en ouderdom. Laat ze uitlekken.Intussen maakt u de saus. Bak de uien met de knoflook 5 tot 10 minuten in de olie tot ze zacht zijn. Voeg tomaten, azijn en Spaanse peper toe, en laat ze 10 minuten pruttelen tot de saus indikt. Strooi er peterselie bij en voeg peper en zout naar smaak toe.Terwijl de saus indikt, kookt u rijst en macaroni samen in een pan gedurende 12 minuten. Laat ze uitlekkenRoer linzen, macaroni en rijst dooreen, voeg peper en zout toe en schep ze in een goed verwarmde dekschaal.Schenk de tomatansaus over het linzenmengsel.Warm serveren

Koshary Op Egyptische Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept