Cumberland Cranberrysaus

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de cranberries met de suiker, de kruidnagel en de helft van de port.Als alle besjes geknapt zijn roer je de sinaasappel jam, het gembernat en de rest van de port erdoor. Als de saus zo glad mogelijk is wrijf je hem met de bolle kant van een lepel door de zeef om de laatste velletjes er uit te krijgen. Pers het sap uit 1/2 citroen en een 1/2 sinaasappel en roer hierin het gember- en mosterdpoeder tot een glad papje. Meng dit papje met de uitgelekte schilletjes door de saus. De saus is wat aan de dunne kant. Wil je hem dikker maken, week dan een blaadje (rode) gelatine, verwarm wat van de port en los ze hierin op. Roer dit op het laatst door de saus.

Cumberland Cranberrysaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberland Saus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cumberland Sauce
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept