Pasteibakjes Met Roerei En Zalm

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de zalm in kleine stukjes. Klop de eieren los met slagroom, peper en zout. Verwarm de pasteibakjes ca. 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200?C. Smelt intussen de boter in een pan met een dikke bodem. Voeg het eimengsel toe en laat dit al roerende langzaam op zacht vuur stollen. Schep, als het ei bijna gestold is, 3/4 deel van de alm en bieslook erdoor. Schep het roerei in de pasteibakjes en zet ze op een schaal. Garneer ze met de rest van de zalm en bieslook.

Pasteibakjes Met Roerei En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini-sjalottenquiche
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitjes met bosuitjes en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige kippetjesragout met champignons
45 min
Bekijk recept