Consomme De Balut (eiersoep)

4
0-10 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter in een ketel, voeg de selderij, uien, kinchay en wortelen toe. Ontdoe het ei van de schaal en vang de dooier op. Wanneer de groenten zacht zijn voegt u het balut toe. Roer in de soep en voeg de dooier toe. Breng het geheel aan de kook. Proef. Om de smaak alsnog te verbeteren kan u een eetlepel rode wijn toevoegen. Dien de consomme heet op, met wat gehakte kinchay en korstjes.

Consomme De Balut (eiersoep) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersoep met tahoe
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
10-20 min -
Bekijk recept
Eiersoep Uit Rome
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Roze consommé van Parijse champignons
20 min
Bekijk recept
Consommé Van Fazant Met Groentejulienne.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Consomme Met Zeevruchten
20-30 min -
Bekijk recept
Koude Consomme Van Rivierkreeftjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept