Kabeljauw Met Groentepuree

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak in een grote pan een bedje van ui, prei, bleekselderij, wortel, selderijblad en peterselie. Schenk de wijn erover. Verkruimel het bouillontablet erboven. Maal wat peper erboven. Breng het aan de kook en laat het ca. 5 minuten koken. Roer intussen de helft van de boter en de citroenrasp door elkaar. Leg de kabeljauw op het groentebedje. Verdeel de citroenboter over de vis. Breng met het deksel op de pan aan de kook. Kook in ca. 10 minuten op laag vuur gaar. Schep de vis op een schaal. Dek af met aluminiumfolie. Doe de groenten met de helft van het vocht in de keukenmachine. Pureer de groenten. Roer de rest van de boter erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep de puree op een schaal. Leg de vis erop.

Kabeljauw Met Groentepuree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Gazpacho in borrelglaasjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekleurde groentegeleitjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept