Indische Kerrie Stamppot Van Groenekool

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- breng de bouillon in een pan aan de kook en doe de kruiden samen met het blokje santen bij de bouillon, laat dit een kwartiertje trekken - voeg de kool toe en laat die in het bouillon/kruidenmengsel gaarkoken - kook in de tussentijd in een andere pan de aardappelen gaar - als beiden gaar zijn giet je de aardappelen af en stampt ze fijn met de stamper - voeg nu de kool bij de aardappelen en roer alles goed onder elkaar door, er hoeft geen vocht toegevoegd te worden omdat de bouillon daartoe dient, let er bij het overscheppen van de kool bij de aardappelen wel op hoeveel vocht je toevoegt, het moet een mooie stamppot worden geen soep of droge hap

Indische Kerrie Stamppot Van Groenekool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gyoza met varkensvlees en groenekool
Voorgerecht
Bekijk recept
Parmaschnitzels in groenekool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke minestrone met groenekool
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Ovenschotel Met Groenekool ( Savooiekool )
30-60 min -
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept