Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar, spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan en bak hierin de vleesreepjes in 5 minuten bruin. Bak de peper en de knoflook de laatste minuut mee en schep het mengsel uit de pan. Bak in achtergebleven bakvet de champignons lichtbruin. Voeg de wortel en lente-ui toe en bak het mengsel nog 2 minuten op hoog vuur. Doe de kerriepasta erbij en bak het even mee. Voeg het vleesmengsel toe en schenk de kokosmelk erbij. Roer alles goed door, breng het aan de kook en laat het ongeveer 5 minuten sudderen. Breng op smaak met ketjap en zout en schep de noedels erdoor. Warm het mengsel goed door en serveer meteen.
Noedels In Kokoscurry is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Thaise kokoscurry met gamba's en peultjes-papajasalade