Curry-variaties

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de visvariant : voeg de vis en de tamarinde bij de saus en laat 6 minuten sudderen. Voeg aan het eind van de kooktijd de jonge spinazie en de gehakte koriander toe. Voor de kipvariant : roerbak de kipreepjes en korianderzaadjes tot ze licht gekleurd zijn, voeg dan aan de saus toe en laat nog 10 minuten sudderen. Voor de vegetarische variant : voeg in het begin simpelweg alle groenten aan de saus toe, op het moment dat de uien worden toegevoegd. Kook vervolgens zoals beschreven en laat sudderen tot het lekker en mals is.

Curry-variaties is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Irish coffee-variaties
12 min
Bekijk recept
Club sandwich
Lunchgerecht
Bekijk recept
3 variaties op salade caprese
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grand dessert met 3 variaties
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept