Hardgekookte Eieren In Romige Moghlaisaus

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kommetje cayennepeper, komijn, garam masala, koriander, citroensap, zout en wat zwarte peper met 1 eetlepel water. Houd dit apart.
  • 2 Verhit de olie in een grote koekenpan op halfhoog vuur. Roerbak hierin de fijngesneden ui tot deze bruine randjes krijgt. Voeg de gemberwortel toe, roer 10 seconden, voeg de pasta uit het kommetje toe en roer 30 seconden.
  • 3 Roer tomatenpuree, kippenbouillon, room en verse koriander erdoor en breng alles net aan de kook. Laat het afgedekt 2-3 minuten zachtjes pruttelen.
  • 4 Leg de halve eieren naast elkaar in de pan en lepel de saus erover. Laat alles afgedekt nog 2-3 minuten pruttelen en dien op.

Hardgekookte Eieren In Romige Moghlaisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept