Zereshk Polow

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg suiker toe en bak ze in boter over middelmatige hitte voor ongeveer vijf minuten. Schep saffraan in een kleine kom, schenk 2-3 lepels heet water erop, en meng. Schep de polow of kateh op een schaal en maak er een mooie ronde of rechthoekige vorm van. Strooi dan de saffraan-rijst en de berberissen over de rijst.

Zereshk Polow is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Adas Polow
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kateh
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Dolme Kadoo Halvoe (gevulde Sabbathpompoen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dolme Bargeh/dolme Shereen (gevuld Druiveblad)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dolme Kadoo (gevulde Pompoen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept