Zoek
Ash-e Gandom
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr tarwe
700 gr spinazie
50 gr kekererwten
50 gr zwarte oog bonen
50 gr linzen,
50 gr spliterwten
2 grote uien
1/2 theelepel geelwortel
2 el meel
3 el plantaardige olie
1/2
tl zout
1/4 tl zwarte peper Voorbereiding Week erwten
bonen
linzen en tarwe een nacht in water. Schil en hak uien en bak in olie een beetje goudkleurig. Voeg heet water
erwten
bonen
linzen
tarwe
geelwortel
zout en peper toe
breng aan de kook
en sudder over lage hitte voor circa
onder af en toe roeren
een uur. Bereidingswijze Was en hak spinazie en voeg aan de ash toe. Kook voor nog eens 10-15 minuten. Bak meel enkele minuten in olie
en voeg aan de ash toe en sudder nog enkele min
Bereiding
Was en hak spinazie en voeg aan de ash toe. Kook voor nog eens 10-15 minuten. Bak meel enkele minuten in olie, en voeg aan de ash toe en sudder nog enkele minuten.
Ash-e Gandom is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Ash-e Aab Limoo
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Anaar
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Gojeh-Farangi
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Sholeh Qalamkar
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept