Ash-e Gojeh-Farangi

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol in kleine ballen en voeg aan de ash toe. Was kruiden, hak fijn, voeg aan de ash toe, aan en sudder voor nog eens 15 minuten. Voeg dan tomatenpuree en marjolein toe (indien verse marjolein gebruikt wordt, fijn hakken). Meng goed en sudder nog voor enkele minuten.

Ash-e Gojeh-Farangi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dolmeh-yeh Gojeh Farangi
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ash-e Aab Limoo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Anaar
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Sholeh Qalamkar
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ash-e Shalgham
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept