Porkolt

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de boter,fruit daarin onder geregeld omscheppen de uien langzaam lichtbruin. snijd intussen de tomaten in plakken,verwijder het zaad en doe de stukken tomaat bij de ui. was en droog de paprika′s en neem de zaadlijsten met zaad weg. snijd de paprika′s in smalle ringen of repen en doe die bij de ui en tomaat in de pan. leg de plakjes rookworst erbij en laat dit nog 3-5 min sudderen. voeg de runderbouillon erbij en laat dit nog 8-10 min. zacht koken. voeg daarna naar smaak paprikapoeder,citroensap,peper en zout toe.

Porkolt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Pörkölt met rode paprika
30 min-
Bekijk recept
Porkolt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash (porkolt)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept