RODGROD MET GRIESMEEL

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het sap met het kaneelstokje langzaam aan de kook en laat het 10 min op een zacht vuur trekken. Meng het griesmeel en de suiker doorelkaar en strooi dit in de pan. Blijf roeren tot dat de massa weer kookt. Laat het griesmeel vervolgens gaar worden (kijk voor de kooktijd op de verpakking) en vergeet daarbij niet te roeren. Haal het kaneelstokje er uit en giet de rodgrod in een schaal. Laat de pudding afkoelen. Eventueel opdienen met vanillesaus.

RODGROD MET GRIESMEEL is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Groentecouscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodgrod Met Flode
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rodgrod
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept