Kneed de bloem met het ei en wat weater tot een glad deeg. Bedek het deeg met een natte theedoek en laat het een half uurtje rusten op een warme plek. Snijd de ui in stukjes en bak dit samen met het gehakt in 2 eetlepels boter gaar. Breng op smaak met gehakte peterselie, zout en peper. Verdeel het deeg in twee gelijke proties op een met bloem bestoven werkblad en rol het uit tot een dikte van 2 mm. verdeel het uitgerolde deeg in vierkantjes van 3 cm. Verdeel het vleesmengsel over de helft van de vierkantjes, maak de randjes vochtig met water en plak de andere helft van het deeg erop. Druk de randjes goed dicht! Kook de manti in zout water totdat ze naar de oppervlakte komen drijven (dit duurt ongveer een kwartier) en draai dan het gas laag. Pers de knoflook uit boven de yoghurt met een beetje zout en klop dit goed door. Smelt 2 eetlepels boter en doe hier de rode peper of paprikapoeder bij. Wegzetten. Laat de mati uitlekken en doe ze in borden. Giet hier de knoflookyoghurt over en dan een beetje van de gesmolten boter met rode peper.