Oostenrijkse Goulashsoep

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Snipper de ui en de teentjes knoflook. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes. Schep alle ingrediënten in een soeppan door elkaar en voeg 1 1/2 liter water toe. Breng het geheel op een zacht vuur langzaam aan de kook en laat de soep in ± 2 uur zachtjes gaar sudderen. Verwijder de schenkel en breng de soep op smaak met zout en peper.

Oostenrijkse Goulashsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Jägertee
15 min
Bekijk recept
Oostenrijkse Boerensla
0-10 min -
Bekijk recept
Oostenrijkse Aardappelsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Oostenrijkse Aardappelsoep
30-60 min -
Bekijk recept