Gelatine-pudding

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de blaadjes gelatine in een pan met koud water om te weken. Zorg dat de blaadjes helemaal onder water staan. Pak pan nummer 2 en schenk er limonade in. Breng aan de kook. Haal de pan van het vuur. Giet koud water in de puddingvormpjes en laat het water erin staan totdat je de vormpjes gaat gebruiken. Knijp de gelatine-blaadjes goed uit. Doe ze in de limonade die wel warm maar niet kokend heet mag zijn. Laat de blaadjes in de limonade oplossen. Roer met een houten lepel. Gooi het water uit de puddingvormpjes en schenk de limonade erin. Laat de puddinkjes teminste 2 uur opstijven. Als ze zijn afgekoeld zet je ze in de koelkast.

Gelatine-pudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept