Bevroren Bananenhap

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de folie op een bakplaat. Snijd iedere banaan in 6 stukken. Knip de ijslolliestokjes doormidden. Duw voorzichtig een half ijslolliestokje in ieder stukje banaan. Meng chocolade en bakvet in een hittebestendige kom. Zet het in een pan kokend water en roer tot het mengsel gesmolten en glad is. Doop de stukjes banaan een voor een in het hete chocolademengsel. Laat het teveel aan chocolade eraf druppen. Op een bord leggen. In de koelkast zetten tot de chocolade gestold is en dan ten minste 2 uur in een luchtdichte trommel in de diepvries zetten.

Bevroren Bananenhap is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bevroren Bananenhap
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept