Yogimousse

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de gelatineblaadjes een voor een in een bakje met koud water. Laat ze in ongeveer vijf minuten zacht worden. Was de aardbeien voorzichtig en haal de kroontjes eraf. Snij de helft van de aardbeien in plakjes. Prak de rest met een vork fijn. Breng 3 eetlepels water in een pannetje aan de kook. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer ze door het hete water totdat je niks meer ziet. Roer de jam erdoor. Doe de yoghurt in een kom en roer het jam-gelatinemengsel en de geprakte aardbeien erdoor. Doe de slagroom in een kom en klop deze met de mixer stijf. Schep het yoghurtmengsel erdoor. Nu is het een mousse. Spoel de cakevorm om met koud water. Schenk de mousse in de vorm. Dek de vorm af met plasticfolie en laat de mousse in de koelkast in ongeveer 1 1/2 uur opstijven.

Yogimousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Yogimousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Yogimousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept