Verwarm de oven voor op 200?C (hetelucht 180?C) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het pizzadeeg van 1 blik Pizza & Tomato (voor 2 personen, Danerolles) uit volgens de gebruiksaanwijzing en steek er met een glas rondjes uit van ca. 15cm. Leg de deegrondjes op de bakplaat en bak het deeg, zonder beleg, ca. 10 minuten. Snij 250g mozzarella in 8 plakken. Bestrijk alle deegrondjes met de helft van de tomatensaus (uit de verpakking) en beleg ze met de mozzarella. Was 2 pomodori tomaten en snij ze in plakken, beleg de helft van de deegrondjes met tomaat. Was 20 blaadjes basilicum, houd 12 blaadjes apart en snij de rest van de basilicum in reepjes. Snij 100g gerookte zalm en 3 geroosterde paprika?s (pot) in repen, meng ze met de basilicumreepjes en verdeel dit over de overige deegrondjes. Zet de pizza?s terug in de oven en hak ze nog ca. 5 minuten. Verdeel de blaadjes basilicum over de pizza?s met de tomaat.