Was de komkmmer,halveer hem in de lengte en schrap de zaadjes eruit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Strooi er een beetje zout over en laat ze ca. 15 minuten in een vergiet uitlekken . Halveer de tomaten en schep de zaadjes eruit met een lepeltje . Dep de tomaten aan de binnenkant met keukenpapier droog en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes . Meng er 1 eetlepel olie,wat peper en zout door . Roer de huttenkase los en meng er een snufje peper en het basilicum door . Druk met je vuist op een pollepel het vocht uit de komkmmer en meng er 1 eetlepel olie,het bieslook en wat peper en zout door . Leg een serveerring op een bord . Schep er de helft van de tomaat in,druk dit iets aan,schep hierop de helft van de komkommer en druk dit ook aan,schep daar op de helft van de huttenkase en druk dit ook aan . Verwijder de ringvorm en maak zo nog een taartje . Versier de taartjes met een toefje basilicum en een halve druif.
Driekleurensaladetaartje is een recept van Smulweb.nl