Saumon Emballé

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook het ei. Laat het schrikken. Pel het ei en maak het klein. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing, voeg tijdens het koken een lepeltje kurkuma toe. Pocheer de zalm, laat de zalm een beetje afkoelen, trek de filet in flinters. Bak in olie de champignons met de lenteui en de peper, laat het uitlekken. Meng de rijst, de zalm, het ei, de champignons, ui en peper. Strooi er ruim zwarte peper en tijm over. Maak van de 2 velletjes bladerdeeg een langwerpige lap. Leg in de midden een dijkje van het mengsel en vouw de lap dicht. Plak de naden ook de zijkanten. Draai de naad naar onder. Plaats het pakketje op de bakplaat. Maak in de bovenkant van het pakje een paar luchtsleuven. Bak het in 30 min.

Saumon Emballé is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelchurros met watermeloencoulis
30 min-
Bekijk recept
Romige zalm-basilicumhapjes
40 min-
Bekijk recept
Carrotcakejes met roomtopping
55 min- Nagerecht
Bekijk recept

Saumon mi-cuit en salsa van biet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrines d'avocats, wasabi
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saumon ` L'Andalouse
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Salade Au Saumon Avec Beterave Rouge
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept