Leg de cake op een schaal. Strooi op de bodem van de cake een zakje Taartina uit, en verdeel dit over de gehele oppervlakte. Smeer hierop een laag taartfruit,( je houdt ongeveer de helft over, maar daaar maak je voor jezelf een lekkere shake van of zo....recept volgt via bianca_b)en leg het middelste deel cake op de fruitlaag. Klop de slagroom met een zakje taartina, de slagroomversteviger en de vanillesuiker stijf. Smeer op de cake een laag slagroom, dek deze af met de laatste cakeplak en smeer dan met behulp van een mes de zijkanten en de bovenkanten gelijkmatig in met slagroom. Niet te dik dus!! Strooi voorzichtig de nougatine op de zijkanten, en dat is een beetje ingewikkeld...ik druk er meestal met behulp van een lepel de nougatine op zijn plek. Doe de overgebleven slagroom in een spuitzak met een mooie stertuit, spuit er toefjes slagroom op de taart. Leg in ieder toefje een halve aardbei, afgewisseld met een chocolaadje. in het midden kun je de rest van de slagroom spuiten, zet hem daarna voor 2 uur in de koelkast. Succes!
Moederdag: Moederdagschnitte is een recept van Smulweb.nl