Maak eerst de pizza. - volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking om het brooddeeg te maken. Het deeg hoeft echter niet te rijzen. - bekleed de bakplaat van de oven met bakpapier of alu-folie - spreid het deeg zo dun mogelijk over de bodem uit. - verdeel de saus over bodem. - snij de paprika in blokjes en verdeel deze over de saus. - halveer de tomaten en snij deze in plakjes. Verdeel de plakjes over de saus. - Halveer de ui en snij deze in ringen. Verdeel de ringen over de saus. - Strooi de geraspte kaas over de groente. - Plaats de bakplaat een uur voor vertrek in de oven. Bak de pizza in een half uur gaar. - Laat deze in de oven een beetje afkoelen. - snij de pizza vlak voor vertrek in vierkantjes. Verpak deze vierkantjes in folie, waardoor de pizza nog warm blijft. Als de pizza in de oven zit: Maak de pannenkoekrolletjes. - Leg een pannenkoek op een bord. - Besmeer de pannenkoek met hazelnootpasta. - Leg hier een tweede pannenkoek bovenop. - Besmeer deze pannenkoek met pindakaas. - rol de pannenkoek op en snij deze in vijf rolletjes. Zet in ieder rolletje een prikker. - Herhaal dit, alleen beleg de eerste pannenkoek met jam en de tweede pannenkoek met appelstroop. Maak intussen ook de gevulde tomaten. - snij het kapje van de tomaat. - haal de zaadlijsten voorzichtig uit de tomaat. - vul de tomaat met kruidenkaas. - doe het kapje er weer op en steek er een prikker door. Maak intussen ook de hartige spiesjes - rol een augurk op in een plakje ham - steek hier een prikker in - doe hier een blokje kaas op. Maak het drinken klaar. - meng het sap en de 7-up. - verdeel dit over vier lege flessen.