Vis Op Z'n Antilliaans

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis met peper en zout bestrooien en even door de bloem halen. Vis bakken in een beetje olie, tot ze lekker knapperig en bruin zijn. In een hapjespan of braadpan wat olie doen en de klein gesneden uien, tomaten en paprika even verwarmen. Dan 2 eetlepels azijn bij de groente en 2 eetlepels donker bruine suiker erbij, flinke scheut tomatenketchup er bij, beetje soja, sambal er bij. Proeven. Het moet een zachte zoet-zure smaak hebben. Rijst er bij koken.

Vis Op Z'n Antilliaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes Op Z'n Antilliaans
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antilliaans Carnaval
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Op Zijn Antilliaans
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept