Kippilaf Met Saffraan En Pistache

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de saffraandraadjes in de bouillon. Verhit de boter met wat olie in een pan, doe de rijst erbij en roer tot alle korrels met een glanzend laagje zijn bedekt. Giet de saffraankippenbouillon in de pan, doe de kardemom en het citroensap erbij en leg een deksel op de pan. Zet het gas heel laag en laat de rijst ca. 12 minuten koken tot alle vloeistof is opgenomen. Verhit terwijl de rijst kookt olie in een pan en bak de kipblokjes op hoog vuur goudbruin en gaar. Zet wanneer de rijst gaar is de pan van het vuur en schep de kipblokjes, de helft van de peterselie en de noten erdoor. Schep alles in een berg op een schaal en garneer met de rest van de peterselie.

Kippilaf Met Saffraan En Pistache is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruitige Kippilaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippilaf Met Saffraan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kippilaf
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kippilaf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept