Marinade Voor Vlees

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe de ketjap in een grote kom - voeg daarbij een scheutje wijn of sherry - voeg de geplette/gesneden koflook, gesneden uien, sambal, peper en een eetlepel citroensap erbij - Meng het geheel - Doe de lappen vlees erbij - Laat de marinade 6-12 (een dag van tevoren is nog beter)uur in het vlees trekken in de koelkast -

Marinade Voor Vlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde garnalen met pandanrijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde eendenborst met sinaasappel en citroen
15 min
Bekijk recept