Goulash Anders Dan Anders

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesnipperde uien en de uitgeperste knoflook aanbakken, dan de in blokjes gesneden paprika en de Spaanse peper in smalle reepjes gesneden erbij. Even lekker bakken. Dan erbij: de blikjes tomatenpuree, zout, peper, een paar eetlepels paprikapoeder en een eetlepel koftekruiden (ik gebruik meer omdat ik van heel pittig hou). De in blokjes gesneden riblapjes erbij, en even laten warmen. Dan zoveel jus erbij dat er een smeuige massa ontstaat, en als laatste de uitgelekte sperciebonen. Nog even proeven of het pittig genoeg is (de boontjes zwakken dat effect af). Goed doorwarmen en serveren met rijst.

Goulash Anders Dan Anders is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept