Kalfsvlees Marengo

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in grove stukken snijden en in de hete boter bruin braden. Het vlees uit de pan nemen en warm houden. De fijngehakte uien en de schoon geborstelde champignons in de braadboter van het vlees even bakken en dan de tomatenpuree erbij voegen. Kruiden met het laurierblaadje, de tijm, zout en peper. Blussen met het warm water en de wijn. Dit even aan de kook laten komen en dan het vlees er weer bij doen. Alles 15 min. laten sudderen. De bloem erover stuiven en dit al roerend 5 min. laten binden. Het laurierblaadje verwijderen.

Kalfsvlees Marengo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakschotel: Kalfsvlees Marengo
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept
Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept