Belgische Stoofvlees

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter of becel in de pan op temperatuur brengen de runderbrokken erin doen en aanbakken,eenmaal dichtgeschroeid de uien licht meebakken,stukje rundervet toevoegen(bij de goede slager te verkrijgen) de boterhamstukken toevoegen , warm water, laulier en kruitnagel erbij , goed doorkoken , bier erbij en zorgen dat alles onderstaat, op een sudderputje of op een ouderwets peterolie stelletje laten sudderen gedurende minimaal 2 uur. Eventueel binden , maar dit geniet niet mijn voorkeur.

Belgische Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toastjes met Belgische kaas
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept