Rundvlees Gestoofd In Bokbier

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De Olijfolie Verhitten Het Sukadevlees Aanbakken de Knoflook de Ui het Laurierblad de Kruidnagels het Zout de Balsamico en de Ketjap erbij Afblussen met het Bier ± 3 Uur Laten Sudderen . Na ± 3 Uur Binden met Aangemaakte Maizena .

Rundvlees Gestoofd In Bokbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met bokbier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met eitjes, bietjes en prei
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept