Hartige Taart Met Pastinaak En Ansjovis

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bladerdeeg in de bakvorm leggen, ui fijnsnijden en fruiten in de hete olie,snij de pastinaak in kleine blokjes (1/2 cm) en voeg ze toe aan de ui. een weinig water en een beetje tijm toevoegen en gaar stoven. roer de eieren los met de kwark en 2 eetlepels gruyere. brokkel de geitenkaas bij dit mengsel. Laat de gare pastinaak wat afkoelen en roer dit ook door het mengsel. voeg gesneden olijven toe en wat peper. verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg. verdeel de ansjovisstukjes gelijkmatig over de vulling. Strooi de rest van de gruyere erover en plaats de taart in de voorverwarmde oven ( 180 tot 200 graden) ongeveer 30 minuten.

Hartige Taart Met Pastinaak En Ansjovis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept