Braziliaanse Saucijzenbroodjes

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui glazig fruiten in de boter, het gehakt toevoegen en rul bakken. Er met alle kruiden een pittige smaak aan geven. 4 el water toevoegen om het vlees sappig te houden. De eieren en de olijven ingrove stukjes snijden. Met de gewassen en uitgelekte rozijnen aan het vlees toevoegen. Nog eens op smaak afproeven en eventueel bij kruiden. Het bladerdeeg uitrollen tot 1 lap van 45 op 16 cm. Over de lengte doormidden snijden. Het vleesmengsel op de lappen van één kant over de lengte schikken, daarbij de kantjes vrijlaten en met water bestrijken. De andere kant er overheen klappen en goed aandrukken. Per strook 5 á 6 stukken snijden. Bij de opengesneden kantjes het vulsel wat terugduwen, met water insmeren en dichtplakken. De empanadas op een omgespoeld bakblik leggen. Het ei los kloppen en hiermee de empanadas bestrijken. In een voorverwarmde oven goudbruin bakken op 220*C gedurende ca. 20 min.

Braziliaanse Saucijzenbroodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saucijzenbroodjes met kip en pompoen
15 min
Bekijk recept
Mini saucijzenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Minisaucijzenbroodje
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Saucijzenbroodjes met shiitake
40 min Snack
Bekijk recept

Geitenkaas met ananas en honing in brickdeeg
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met Braziliaanse noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Braziliaanse zoete aardappelsalade met kip
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept