Verwijder het pantser van de gamba′s, maar laat de staartjes zitten. Verdeel de visfilet in 8 gelijke stukken. Leg ze met de gamba′s in een kom en voeg limoensap en zeezout toe. Marineer ongeveer 30 minuten. Dep de stukken vis droog en bestrooi met bloem. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis aan beide kanten goudbruin. Neem uit de pan. Fruit vervolgens de ui en knoflook 2 - 3 min. zachtjes. Voeg de paprika, tomaat en tomatenpuree toe en roerbak 2 - 3 min. Schenk 1 1/2 dl water bij het mengsel en voeg de annato toe. Breng al roerend aan de kook. Voeg de kokosmelk toe en leg de vis en gamba′s in de pan. Laat 10 min. pruttelen. Roer de koriander erbij en breng het geheel op smaak met tabasco. Lekker met rijst.
Moqueca De Peixe E Camar?o is een recept van Smulweb.nl