Chili Con Carne

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de uien en de knoflook fijn en bak ze in een beetje olijfolie zacht.Doe in een braadpan en voeg chilipoeder, verse peper, komijn en een beetje peper en zout toe.Doe vervolgens het gehakt erbij en laat het al roerend bruinbakken.Maal nu de zongedroogde tomaten fijn in een keukenmachine, met net genoeg olie uit de pot, zodat zich een mooie pasta vormt. Doe die dan samen met de gedroogde tomaten, kaneelstokje en een wijnglas water bij het vlees. Voeg als het nodig is peper en zout toe. Breng het aan de kook en laat het 1 1/2 uur sudderen. 30 min. voor het verstrijken van de kooktijd de kidneybonen toevoegen.

Chili Con Carne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept