CHILEENSE STOOFSCHOTEL:

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

HET RUNDVLEES IN EEN BRAADPAN IN DE BRUINE BOTER OF MARGARINE OM EN OM BAKKEN. DE UIEN EN DE KNOFLOOK EN DE ANDERE KRUIDEN EVEN MEEFRUITEN. HET WATER TOEVOEGEN EN HET GEHEEL OP EEN ZACHT PITJE LATEN STOVEN . DE GROENTEN SCHOONMAKEN EN WASSEN. DE WORTELEN EN MEIRAAPJES IN DOBBELSTEENTJES SNIJDEN EN DE PREI EN SLA IN REEPJES. DE SELDERIJ FIJHAKKEN. NA ONGEVEER 1.1/2 UUR STOVEN DE GROENTEN IN DE PAN DOEN. DE PAN NOG EEN UUR OP HET VUUR LATEN STAAN TOT ALLES GAAR IS. OP SMAAK BRENGEN MET PEPER EN ZOUT.

CHILEENSE STOOFSCHOTEL: is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Varkensfricandeau
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept