De Scones: Verwarm de oven voor op 220 graden. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel, de 2 eetlepels basterdsuiker en een snufje zout door elkaar. Snij de boter in stukjes en wrijf die met je vinger toppen er door, totdat je geen boter meer ziet en het broodkruimelig is. Maak een kuiltje in het midden. Breek de eieren in het kuiltje en giet de melk er in. Kluts eerst de eieren en de melk door elkaar met een vork en roer het daarna (nog steeds met de vork) door het meelmengsel. Kneed het met je handen verder tot soepel deeg, vergeet niet te proeven ;-) Bestuif het aanrecht, de tafel of waar je dan ook werkt, met bloem. Rol het deeg uit tot een lap van 2 cm dik. Vet een bakplaat in met boter. Steek met de uitsteekvorm +- 20 rondjes van het deeg. Leg ze op de bakplaat. Bestrijk ze met melk. Schuif de scones in de oven en bak 15-20 min. Maak ondertussen de Jam, Thee en Clotted Cream. De Clotted Cream: Doe de MonChou, de creme fraiche en de 4 eetlepels basterdsuiker in een kom. Klop het met de mixer glad. Schep het in een mooi schaaltje en stop het in de koelkast. De Jam: Was de frambozen, dep ze droog en plet ze. Doe ze in een pan en laat ze een tijdje inkoken. Roer de suiker er door en laat het nog 8-10 min. koken. Laat de jam afkoelen, doe het in een mooi schaaltje en stop het in de koelkast. De Thee: Kook het water in een fluitketel, zorg dat je niet doof wordt doe zo nodig oorbeschermers op :-D. Snij de citroenhelft in schijfjes. Hak het citroengras fijn. Doe wat theeblaadjes (naar smaak) en het citroengras in het thee-ei. Stop de citroenschijfjes in de theepot. Schenk het kokende water er op en hang het thee-ei er in. Laat het 5-7 min. trekken. Haal de Scones uit de oven. Zet de theepot, wat theekopjes, bordjes en de schaaltjes met Jam en Cream op tafel. Zet je handen aan je mond of gebruik een megafoon, en roep je vrienden dat de thee klaar is. Eet (en drink) smakelijk!!!