Filippijnse Runderstoofpot Met Groenten

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof het vlees afgedekt in circa twee uur zachtjes gaar. Maak de groenten schoon. Halveer de sperziebonen. Snijd de aubergine en rettich in blokjes. Voeg de groenten aan het vlees toe en stoof het geheel in nog circa 15 minuten zachtjes gaar. Rooster de pinda′′s en de rijst in een droge koekenpan goudbruin. Maal de rijst en pinda′′s in de keukenmachine fijn. Roer dit poeder door de stoofpot. Verwarm het geheel al roerende tot het vocht tot een saus bindt. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Doe de runderlappen met vocht over in een schaal. Strooi de bosuitjes en de korianderblaadjes erover.

Filippijnse Runderstoofpot Met Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filippijnse runderstoofpot
3u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filippijnse Gemarineerde Vis (Kilaw)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Filippijnse Gefrituurde Garnalenballetjes (Ukoy)
30-60 min -
Bekijk recept
Filippijnse Aubergine
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept