Istanbul-Pilav

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de stukjes kip en kippelever in de hete olie (ongeveer 4 minuten).Voeg de rijst toe en bak deze een minuut of 3 mee.Voeg de kippebouillon, de fijngehakte amandelen, de draadjes safraan, de erwten, zout en peper toe. Breng de inhoud van de pan aan de kook, doe een deksel op de pan en draai het vuur laag. Kook de rijst ongeveer 17 minuten.Haal de pan van het vuur, laat de rijst even uitstomen, leg er een schone theedoek overheen en laat de rijst 10 minuten staan.Strooi vlak voor het serveren wat gehakte pistach nootjes over de rijst.

Istanbul-Pilav is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept
Quinoa pilav met chipolataworstje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje gerookte makreel
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Knoflooksaus Istanbul
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Istanbul-Pilavi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept