- giet de rijst af als deze gaar is - laat het blikje fruitcocktail uitlekken; het vocht hebben we niet nodig - snij de prei in dunne ringen (ook een stuk van het groene gedeelte kan erbij) en was deze goed - was de champignons, snij deze in plakjes en fruit deze even licht aan in de koekenpan met eventueel een paar druppels Worcestersaus - meng in een grote kom de stukjes kipfilet, geschaafde amandelen, de rijst, fruitcocktail, de prei en de champignons goed door elkaar - vet een ovenschaal in (of meer schalen indien nodig) en doe de rijstmassa erin: laat voldoende ruimte over voor de saus die er overheen moet - meng met een keukenmixer de slagroom en de chilisaus goed door elkaar; hou steeds de verhouding aan van een kwart liter slagroom per flesje chilisaus - doe deze saus tenslotte over de rijstmassa heen - verwarm de oven even voor en breng de ovenschotel in ca 15 tot 20 minuten op 180 graden Celsius op temperatuur: als de saus iets gaat verkleuren (donkerder) dan is het meestal goed"},"recipeYield":"4 "}