Amandel Honingkoek

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het deeg als bij zanddeeg en laat het 2 uur rusten. Rol het rechthoekig uit ter dikte van een rijksdaalder. Leg het op een beboterde bakplaat en bak ze af in een oven van 180 graden C. Laat de plak afkoelen en abrikoteer met ingekookte abrikozenpulp. Doe alle grondstoffen voor de afwerking in een steelpan en vermeng op laag vuur goed totdat de boter gesmolten is. Verdeel dit over de koek. Laat afkoelen en snij ze in kleine gelijke stukjes

Amandel Honingkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoek crumble met rood fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Honingkoek
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek Uit Luzern
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept