Kerrie-Krullen

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem, de kerrie, het zout, de peper en het mosterdpoeder in een kom. Leg de boter in een kom en verdeel het met twee messen in zo klein mogelijke stukjes dor het bloemmengsel. Roer met een vork de parmezaanse kaas en het ei door het mengsel zodat een samenhangende massa onstaat. Kneed er een soepel deeg van en doe het deeg over in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje. Spuit er 40 krullen van op een beboterde bakplaat op enige afstand van elkaar. Strooi wat korianderzaadjes op elke krul. Bak ze 10-15 minuten in de oven tot de randen lichtbruin zijn. Laat de krullen op een taartrooster afkoelen.

Kerrie-Krullen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met paddenstoelen uit Umbrië
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept