Clafoutis

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren, De koffieroom, de melk, de kirsch,de suiker, de vanillesuiker, een snufje zout en de bloem. verdeel de kersen over de vorm en giet het vloeibare beslag erover. Bak de clafoutis af in 12 minuten. Combi hete lucht 220 graden C/magnetron middenlaag(30%).

Clafoutis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept