Linzensalade Met Roggebrood En Geitenkaas

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de linzen in een zeef goed uitlekken. Houd wat groen van de bosuitjes achter. Schep in een kom de linzen, uiringetjes, basilicum, peterselie, tomaatjes, azijn en olijfolie door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper. Snijd de sneetjes roggebrood diagonaal doormidden en bestrijk de driehoekjes royaal met geitenkaas. Strooi de groene uiringetjes erover en maal er wat peper boven. Schep de linzensalade in een diep bord en leg de driehoekjesroggebrood erop.

Linzensalade Met Roggebrood En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met broccoli en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met paddenstoelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept