Kapucijners Met Vruchten En Kerriesaus

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien en fruit een daarvan in de helft van de margarine in een ruime pan op laag vuur. Schep de kapucijners bij de ui en laat dit 5 minuten sudderen. Voeg dan de augurk, stukjes ananas en de in plakjes gesneden banaan toe. Fruit in een andere pan de andere ui met de kerrie en sambal glazig in de overige margarine en roer de bloem erdoor. Verdun het mengsel al stevig roerende met water, doe de bouillontablet erbij en laat de saus 5 minuten zachtjes koken. Maak de saus op smaak met ketjap, ananassap, kerrie en sambal en schenk het over de kapucijners.

Kapucijners Met Vruchten En Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept