Rauwe Geplette Langoustines Met Sinaasappel En Een Thee Van

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Plet de lango′s voorzichtig tussen plasticfolie, maak deze met behulp van een steker mooi rond en bewaar even in de vriezer. Snijd de aardappel in zeer fijne brunoise, bak deze in wat olijfolie aan in een tefalpan en blus met het gereduceerde sinaasappelsap. Laat afkoelen en spatel de room erdoor. Breng op smaak met peper en zout en doe deze aardappelroom in een spuitzak met ronde mond. Leg de lango′s op de borden, spuit de room errond en garneer met kervel, bieslook en citrusschilletjes. Overgiet het aan tafel met de hete bouillon.

Rauwe Geplette Langoustines Met Sinaasappel En Een Thee Van is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept