Snij de wortelen en prei in dunne reepjes. Hak de koriander (bewaar een takje voor de decoratie). Snij de rode paprika in blokjes (bruniose). Kok de vermicelli, de schoongemaakte groene boontjes en de gepelde tuinbonen afzonderlijk in gezouten water. Bak de schooongemaakte en versneden wortelen en prei kort. Stoof de waterkers lichtjes en mix tot puree. Meng de ingredienten voor de saus. Bak de scampi?s en bestrooi met sesamolie, zout en peper. Meng de vermicelli en de groenten, behalve de rode paprika. Voeg de saus toe en kruid naar believen. Leg de salade in het midden van de borden en de scampi?s boveneop de groenten. Kruid de waterkerspuree en voeg de sojasaus toe. Giet deze saus rond het slaatje. Versier met blokjes rode paprika en een takje koriander.
Lauw Slaatje Van Chinese Vermicelli, Scampi?s En Emulsie Van is een recept van Smulweb.nl