Tijgergarnalen En Sint-jakobsschelpen Met Japanse Noedels

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak pindasaus door de pasta even te laten opkoken. Snij het zeewier in fijne reepjes en meng het onder de noedels.Warm de dashi-bouillon op en giet een pollepel per persoon in voorverwarmde terracotta potten. Draai op een keukenvork een portie noedels en schik deze in de bouillon. Leg daar de aubergine bovenop en schep hier een lepel pindasaus over. Versier met fijngesneden daikon. Verdeel de mengeling van gamba?s, sint-jakobsschelpen en shii-takes rond de constructie en versier met verse basilicum en lente-uitjes.

Tijgergarnalen En Sint-jakobsschelpen Met Japanse Noedels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept