Klop het ei los. Maak van de kipfilets schnitzels. Leg de schnitzels naast elkaar op het werkblad. Snijd de bleekselderie en appel fijn. Tijm, basilicum fijnsnijden. Peterselie hakken en vermengen met de rozijntjes, wat peper en zout en de gesneden selderie en appel. Verdeel de vulling over de schnitzels. Vouw de zijkanten een stukje om en rol de lapjes op. Knoop de rollade met rolladetouw tot een stevig rolletje. Leg de rollade klaar en een braadslee en verdeel er stukjes boter over. Verwarm de oven op 200?C. Zet de mini rollades 25 minuten in de oven. Laat ze vervolgens op een schaal of een bord afgedekt met folie rusten op het aanrecht. Zet de braadslee op een matig hoog vuur en blus het braadvocht af met een scheutje madeira. Uit laten bruisen en 1? dl. kalfsfond toevoegen en een eetlepel grove mosterd. Kort laten inkoken. Verwijder de rolladetouwtjes. Rollades trancheren en op een warm bord serveren.
Kiprollades Met Gedroogde Tomaten, Appelvulling Met Rozijnen is een recept van Smulweb.nl