Chili De Patatas (aardappelchili)

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

? In stoofpan 2 eetlepels olie verhitten ? Vlees op hoog vuur al omscheppend bruin bakken. ? Met schuimspaan uit pan nemen en apart houden. ? Rest van olie toevoegen en uien, knoflook en peperringetjes ca. 2 minuten fruiten. ? Vlees in pan terugdoen en ca. 10 minuten bakken. ? Pan afblussen met vleesfond en aan de kook brengen. ? Laurierblaadjes toevoegen en afgedekt ca. 20 minuten zachtjes stoven. ? Aardappelblokjes toevoegen en ca.15 minuten koken. ? Tomatenblokjes en chorizo toevoegen en ca. 5 minuten meekoken. ? Maizenamengsel losroeren met water, toevoegen aan stoofvocht en blijven roeren tot lichtgebonden saus ontstaat. ? Selderijgroen aan de stoofpot toevoegen.

Chili De Patatas (aardappelchili) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept